25 Nisan 2013 Perşembe

Vera Wang*2014***

Vera Wang gelinliklerini çok severim, şimdiye kadar hiç paylaşmamış olmama da şaşırdım açıkçası! 
2014'ün Vera Wang gelinlik modelleri ise yine farklı, yine sade! Tasarımcımız bir çok modelde beyazın yanı sıra siyahı da kullanarak farkını göstermiş. Danteller her zamanki yerini korurken, bu yıl sıkça gördüğümüz pencereler gelinlik modellerinde de yerini almış kızlar ;) Koleksiyonda vücuda oturan modellerin yanında prenses ve balık etekleri de görüyorsunuz geçen yıl ki gibi. 2013 ne zamandan beri geçen yıl olduysa artık :) Benim favori modelim tahmin edebileceğiniz gibi Number 8! :))
Gossip Girl'de Blair Waldorf'un şahane gelinliğinin yanı sıra Jessica Simpson, Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston ve Avril Lavigne gibi ünlülerin gelinliklerini de tasarlamış olan bu muhteşem insana 10 points veriyor ve 2014 modellerini beğeninize sunuyorum :)

18 Nisan 2013 Perşembe

***BONBONELLEEEEE Nikah Şekerleri


Nikah şekeri aramaktan sizi kurtarayım istiyorum. "İşte buuuu!!!" deyin ve başka bir yere bakmak zorunda kalmayın istiyorum. Bir sürü işin arasında birde onunla uğraşmayalım, nokta atışı yapalım istiyorum. Biliyorum çok fazla şey istiyorum ama buna oldukça yakın hissediyorum kendimi :)
Bonbon gibi şeker Bonbonelle'de bir sürüüü nikah şekeri seçeneğimiz var, ve hepsi tam benlik! Klasik olanlar klas, modern olanlar gerçekten farklı, şirin mi şirin, şeker mi şeker. Bence nokta atışı olmasa da çok yaklaşmış olabiliriz Bonbonelle ile aradığınız nikah şekerlerine, bir göz atın bakalım;


***Giambattista Valli&Büyüleyici Gelinlikleri

Elinde sihirli değneği olan bir İtalyan ve bu sihirbazın tam anlamıyla büyüleyici tasarımları! 
Her biri birbirinden farklı, birbirinden güzel, şık, marjinal diye devam eden bir çok özelliğe sahip Valli tasarımlarını Margherita Missoni ve Jessica Biel' de düğünlerinde tercih etmiş olmaları tesadüf olamaz herhalde değil mi?
Bence yine çok beğeneceksiniz, haydi bir göz atın;

13 Nisan 2013 Cumartesi

***HAVADAN İNEN MUTLULUKLAR

Düğün dekorasyonlarında havadan mutluluklar indirmeye takmış durumdayım şu sıralar. Nedeni tavan ve duvar süslemelerinin masa üzeri dekorasyonuna göre çok daha dekoratif olduğunu düşünüyor olmam. E birde zaten masaların üzeri tabaklar, çatallar, bardaklar, salata, meyve derken son derece kalabalık oluyor, bir süre sonra çantalarımız da ekleniyor bu curcunaya, bunların üzerine bir de çiçek kondurmak zor olabiliyor masalar da dar ve küçük ise. Bu gibi durumlarda da tavan süslemeleri imdadımıza yetişiyor. 
İkisini birlikte süslesek olmaz mı, tabi ki olur, ama abartmadan :) İşte size bir kaç öneri;

Işıl ışıl indirsek örneğin mutlulukları, tavandan sarkıtsak, sarsak her yana ne dersiniz?

12 Nisan 2013 Cuma

PABUÇ***ELLE Bride ;)

Tasarım ayakkabılar şahane, hepimiz sahip olmak istiyoruz, bayılıyoruz ve severek takip ediyoruz :)
Ama inanın burada burnumuzun dibinde, hemen arka sokağımızda, çok daha kolayca sahip olabileceğimiz ELLE'in güzel ayakkabıları da onları aratmıyor. Her ne kadar bebeciğimin Bride koleksiyonundan aldığı sevimli ötesi modeli bulamamış olsam da, ELLE'in  farklı koleksiyonlarından bir kaç parça seçtim ve işte karşılarınızdalarrrr :))

11 Nisan 2013 Perşembe

***Rengarenk Bahar Davetiyeleriiii Buradaa :))

İşte size rengarenk, şeker gibi, dondurma gibi, yaz gibi davetiyeler :))
Özellikle kış düğünlerini renklendirmek için renkli davetiyeler kullanmanızı öneriyorum. Yazın da kullanın tabi ki, hatta bahar aylarında da :)
Hep renkli daima renga renga rengarenk olmanız dileğiyle ! :))

10 Nisan 2013 Çarşamba

MAGİC FORM SİHRİ***

"İçler Dışlar Çarpımı" başlıklı postumda iç çamaşırlarından bahsetmiş, ve Magic Form ürünlerini ayrıntılı olarak paylaşacağımı söylemiştim. "İçler Dışlar Çarpımı" postuna buradan göz gezdirebilirsiniz.
Kanyon ve Niişantaşı'nda mağazaları olan Magic From'un Levent'te de Outlet mağazası var. Modelleri çok beğendim ben, çokta rahat gibi gözüküyorlar. Bir denemeye değer derim, ve hemen gider alııırr denerim ;)
Karşılarınızda birbirinden güzel Magic Form modelleri


8 Nisan 2013 Pazartesi

***Balayıııı, Bal-Ayı :)) *

Lanet olası gri havanın bizi terk edeceği yoksa eğer, bizde hayal edelim her zamanki gibi dedim, kendimi balayında burada hayal ettim :)))
Nasıl mutlu oldum, nasıl mutlu oldum, anlatamam :)
Doğal olan her şeye hayranlık besleyen ben, koltuğumda oturmuş çayımı içerken yer döşemelerine değilde kumlara basıyorum, yemeğimi yerken ayağımın altında kumlar var, her yer bembeyaz ve ahşap, e haliyle negatif bir şey kalmıyor üzerimde, mutluyum, huzurluyum, e bir de deniz var daha ne olsun ;)
Sizde benim gibi deniz ve doğa aşığı iseniz şayet çokta uzakta değil, Portekiz de, Comporta kasabasında bulabilirsiniz aradığınızı. Ben bir iki arkadaşımı alıp önden bir kontrole gideyim diyorum hatta.... 


5 Nisan 2013 Cuma

*Bucalemun Cover

Telefonlara işkence yapan bir insanım, oradan oraya düşürür, yağlı ellerimle dokunurum falan. Ama kesinlikle isteyerek değil, mecburiyetten :) Öyle kalın kılıflar da sevmem hiç, şeffaf, silikon bir kılıf kullanıyordum, oda çok kir tutuyor. Derken Bucalemun coverları keşfettim. Web sitesine baktığınızda göreceksiniz, renk renk desen desen :)) Tam reklam gibi oldu, ama o kadar çok beğendim ki,  paylaşmadan edemedim ve herkes alsın istedim. bucalemun.com.tr yi ziyaret edip bir check edin derim. 
İşte telefonumun yenilenmiş hali hihiiii :)))


**Kırmızı halıdan Düğüne :)

Yıldızların Oscar ödül töreninde kırmızı halı üzerinde salındıkları o güzel kıyafetlere bakarken, "Aaa ben bunu gelinlik olarak giyerim" demekten kendimi alamadığım yetmiyormuş gibi, sizlerle de paylaşmak istedim :)
2013 Oscar töreninde kırmızı halıdaki ünlülerin hangisini tören çıkışı gelin yaparız, gelin bakalım :)


*KOMBİN** :)

Hazır Mira Zwillinger'den bahsetmişken, onun büyüleyici gelinlikleri ile bir kombin yapmamak olmaz diye düşündüm ve taratatammmm ;

Bu ayakkabıları çok beğeniyorum, modeli, rengi şahane. Bembeyaz gelinliğin altına Manolo Blahnik ayakkabılar oldu bence, çokta güzel oldu. Elimize de kombinin o yumuşaklığını bozmayacak, ama renklendirecek bir buket aldık mı operasyon tamamdır gelincikler :))


4 Nisan 2013 Perşembe

GELİNLİK* MIRA ZWILLINGER ***

Çok sevdiğim bir tasarımcının muhteşem tasarımlarını paylaşacağım sizlerle.
Israil doğumlu Mira Zwillinger inanılmaz derecede başarılı olduğunu düşündüğüm ekibiyle, büyük bir ustalık ve titiz bir çalışma sonucu el yapımı bu şahane couture gelinlikleri tasarlamış bizler için. Dantel, şifon, krep, özenle seçilmiş kumaşlar, göz alıcı işlemeleri ve boncuk, pul sevmiyor olmama rağmen çok beğendiğim zevkli mi zevkli boncuk detayları ile tüm modeller beni büyüledi. Özellikle aşağıdaki modele bayıldım!!!!
Bende istiyorummmmmm!!!!!

***DAVETİYE

İstanbul'umun bitmen bilmeyen gri günlerinden merhaba... :(
Gelinlik, ayakkabı, müzik, aksesuarlar, masa süslemeleri gibi bir çok şeyden bahsettim, ama davetiye paylaşmamıştım şimdiye kadar. 
Her alanda olduğu gibi davetiyelerde de fark yaratmak önemli biliyorsunuz ki. Artık öyle bir hal aldı ki sektör, sanat eseri niteliğinde davetiyelerle karşılaşıyorum zaman zaman :) Davetiyelerini kendileri tasarlayanlar bile varken sizinki neden farklı olmasın. Ben elime geçen farklı tasarımları paylaşacağım sizlerle, umarım en azından içlerinden birini beğenirsiniz.

2 Nisan 2013 Salı

Aşkı İçin Tüm Eczaneleri Dolaşmayı Göze Alan Bu Adam Ne Arıyor?

Ahanda ben! Bu videoyu izlediğim anda nöbetçi eczane aradığım gece aklıma geldi! Ben izlerken çok güldüm çünkü hakikaten biz erkekleri yansıtıyor! Oldukça eğlenceli! Filmdeki adam evden ilk çıkışında çok heyecanlı, sanırım fiziksel aktivite içine girecek onun için bir şeyler arıyor olabilir. Siz anladınız onu. Yuh artık çapkınlık için nöbetçi eczane ararken polise de yakalanılır mı? Sonunda da kız adamın elinde öksürük şurubunu görünce nasıl bir hayal kırıklığına uğramıştır tahmin edebiliyorum. Tavsiyemdir izleyiniz.

http://www.alevlendirir.com/

Bir bumads advertorial içeriğidir.