20 Mart 2013 Çarşamba

*Hafif Bir Makyaj*

Birlikte ilk okula başladığımız, minik minik ayaklarımızla okulun bahçesinde koştuğumuz, orta okula, liseye, üniversiteye gittiğimiz arkadaşlarım birer birer evleniyor. Hatta çocuk yapanlar, çocukları ilk okula başlayanlar da var, o konuya hiç girmiyorum. Hal bu olunca bende zaman zaman bir psikolojik buhranın içerisinde bulmuyor değilim kendimi. Bu garip psikolojinin üzerini örtmek için midir bilinmez, yakın arkadaşlarımı evlendirme misyonu edindim kendime :) Çok sevdiğim, biricik arkadaşlarımı teker tekeeer evlendiriyorum, bu misyonu tamamlayana kadar da evlenmeyi düşünmüyorum :)) Bu nedenle her arkadaşımın düğününde bir nedime misali bulunmaya, kenarından köşesinden yardım etmeye çalışıyorum son 2 yıldır. Tabi saksı gibi de durmuyorum, saçı başı, makyajı, çiçeği, yemeği, suyu her şeyini iyice analiz ediyor, hafızaya atıyorum. 
Şimdiye kadar 5 yakın arkadaş düğününde sağ kol, sol kol, göz, kulak gibi bilumum uzuv görevi görmüş olarak söyleyebilirim ki gelinler *hafif bir makyaj* istiyor. Kuaförlerde bu hafif makyajı hiç bir zaman uygulayamıyor, uygulamak istemediklerinden mi bilmiyoruz. Makyözler hep farklı seçeneklerle geliyor, ve yine o makyaj istenilenden farklı oluyor. Hatta Aslı bu nedenle makyajını kendi yapmıştı, daha sonra fotoğrafını sizlerle paylaşacağım. 
Bu "hafif bir makyaj" bu kadar sorun halini alıyorsa, sizde Aslı gibi makyajınızı kendiniz yapabilir yada Begüm'den yardım rica edebilirsiniz.
MAKEupByBgM blogunun sahibi sevgili Begüm'ün izniyle ben kendine uygulamış olduğu şahane gelin makyajını sizlerle paylaşıyorum. Çok güzel ve doğal, onun yeşil gözlerine de çok yakışmış, flaşlı ve flaşsız fotoğraflarını inceleyebilirsiniz. Umarım ilerleyen zamanlarda kendisi de burada anlatır sizler için :) 

Flaşlı Çekim



Flaşsız Çekim




İşte *hafif bir makyaj*ınız :)
Teşekkürler Begüm!!!


3 yorum:

  1. Canım güzel sözlerin için cok tesekkur ederim. En kısa zamanda gelinler için makyaj ve güzellik tiyoları içeren güzel bir yazı hazırlayacagım. Herkese sevgiler !

    YanıtlaSil
  2. Tekrar teşekkürler Begüm, öperim! :))

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten harika bir makyaj olmuş tebrik ederim begüm :)

    YanıtlaSil