29 Mart 2013 Cuma

"Beyaz Masalar***

Yaz  yaklaştıkça heyecanlanıyorum. 
Ve heyecandan yazamıyorum :) 
Bu konuda son derece ciddiyim, heyecanlı ve sabırsız olduğumda bir şeyler yazmak imkansız oluyor benim için. Yerimde duramıyorum ki yazayım :)
Yaz heyecanıyla hazırlanmış bir kaç fotoğraf paylaşacağım sizinle. 
İçinize huzurla dolduran süt beyazı ve cam aksesuarla dekore edilmiş masaları özellikle bahar ve yaz düğünlerinde tavsiye ediyorum. 
Kış düğünlerinde daha sıcak renkler tercih ediliyorken, ortamı yumuşatması ve ısıtması açısından, yazları işte böyle güzel, beyaz sofralar süslüyor düğünlerinizi...
Denizden gelen hafif rüzgar, batmakta olan güneş, ve kırlarda bu beyaz düğünü hayal edin...











Dikkat ederseniz mumlar ve çiçekler canlandırıyor sofraları, bu yüzden çiçek seçimine çok önem vermelisiniz!
Birlikte çalıştığınız organizasyon firmasını bu konuda uyarın, hatta bir çok aksesuarı olduğu gibi çiçekleri de birlikte seçin, zaten bir çok firma size bunun için seçenek sunacaktır.



8 yorum:

  1. Masalar felan çok muhteşem ama gel görki ben düğünlerden nefret ediyorum nikahtan yanayım sade ve şık,ondan sonra güzel biryerde kafe gibi müzikli bir eğlence olabilir ona hayır demem.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Dediğin gibi sakin düğünleri seviyorsan, kokteyl tarzı bir şey yapabilirsin. Yada güzel bir kafede küçük, sıcak bir ortam hazırlanabilir senin için, nede olsa gelinsin biraz ayrılacıklı ol değil mi :)))

    YanıtlaSil
  3. Aynen bende öyle istiyorum hayırlısıyla,yalnız gelinliği diktiricem ama nasıl güvencem orası meçhul,yaparım derse ve istediğim gibi olmazsa nolcak :(

    YanıtlaSil
  4. Çok iyi bir terzi bulman gerekiyor.
    Benim arkadaşım Fatih'te diktirdi, terziden bir çok kişi memnun kalmış ama onun gelinliğini beceremedi bir türlü, göğüs dekoltesi o kadar kötü olmuştu ki, bütün gece boyunca onu çekiştirmekle uğraştı. Aman çok dikkat et bunlara, burnundan gelmesin :))

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Normal bir gelinlikçiye diktiricem canım işte.Aman dua et sende yolunda gitsin herşey daha var ama şimdiden endişeleniyorum :/

    YanıtlaSil
  7. Sen sakin sakin, geç kalmadan yap her şey yolunda gider eminim :))
    Ben dua edicem senin için :)
    Öpüyorummm

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim bende sana bak çok sağol büyük incelik:):)
    SEvgiler öpücüklerrrrr-*--*

    YanıtlaSil