25 Temmuz 2013 Perşembe

Direnen Gelinlik :)

Çoookk uzun zamandır Gezi Parkı mücadelesi ve işler güçler, hatta işsizlikler derken yazamadım güzel bloğuma. Şimdi tamda işten ayrılacakken, her şeyi koyvermişken, bir rahatlık hakimken bünyede yazmanın zamanıdır dedim, geçtim bilgisayarın başına. Umarım her şey yolunda, herkes afiyettedir :) 

Ben çok iyiyim. Özellikle dehşet içinde uyandığımız 31 Mayıs sabahından sonra daha da iyiyim, hepiniz gibi aslında. 
Umutlarım yeşerdi o günden sonra, daha da bi anlayışlı, daha da bi sabırlı oldum. Herkese, her şeye karşı daha tahammüllü. Birçoğunuza olduğu gibi bana da yaradı Gezi Parkı direnişi. Ama bu olaydan en karlı çıkanlar Nuray ile Özgür gibi geliyor bana :) Tanışma hikayelerini, evliliğe karar vermelerini hepiniz biliyorsunuzdur. En anlamlı evlilik hikayelerinden biri olacak sanıyorum hikayeleri, dünyadaki tüm düğün salonlarından güzel bir alanda evlenmiş olmaları, muhteşem konukları, gelinlik ve damatlığın Barbaros Şansal'ın elinden çıkması "Allahım neden ben değiiiiillllll????" dedirtse de ikisi adına da çok mutluyum. 
Ve uzun sessizliğime onların "Direne direne evleneceğiz" sloganıyla son vermek istiyorum :)  Kendilerini "Nazım'ın şiiri gibiyiz" diye tanımlayan Nuray ve Özgür'e birlikte şiir gibi bir ömür diliyor ve konumuza dönüyorum :)
Elimde çok fazla fotoğraf olmasa da, hatta paylaşacağım fotoğrafları pek çoğunuz çoktan görmüş olsanız da Nuray'ın gelinliği ile Özgür'ün damatlığını burada paylaşmanın anlamı büyük benim için. 
Buyrunuz fotoğrafları inceleyiniz efenim. Barbaros Şansal şaheseri Gezi Parkı ruhunu ve Nuray'ın dinamizmini yansıtan sadeler sadesi gelinliğe bakarken şirinlik muskası damatlığı gözden kaçırmayın lütfen! 
NOT : Damadın ceketini gelinlikten daha fazla sevmiş olabilme ihtimalim var. Hatta ve hatta damadın kaskına, gelinin maskesine bayılmış olabilirim :)
























6 yorum:

  1. Bizim insanların bu yönüne tapıyorum. cifte ömür boyu mutluluklar.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. ççok mutlu görünüyorlar mutluluklar dilemekten başka bir şey düşmez bizlerede :)

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle harika görünüyorlar ya mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir yazı olmuş Teşekkürler.
    konya düğün salonu

    YanıtlaSil