11 Nisan 2013 Perşembe

***Rengarenk Bahar Davetiyeleriiii Buradaa :))

İşte size rengarenk, şeker gibi, dondurma gibi, yaz gibi davetiyeler :))
Özellikle kış düğünlerini renklendirmek için renkli davetiyeler kullanmanızı öneriyorum. Yazın da kullanın tabi ki, hatta bahar aylarında da :)
Hep renkli daima renga renga rengarenk olmanız dileğiyle ! :))




ohsobeautifulpaper.com


5 yorum:

  1. Bencedeee, tam şeker gibilerr! :)))

    YanıtlaSil
  2. çok ilginç davetiyeler var ilk kez denk geldik

    YanıtlaSil
  3. Cep davetiye nedir ve nasıl çalışır ? <a href="https://cepdavetiye.com>Davetiye modelleri</a> galerimizden düğün davetiyesi modelinizi seçtikten sonra davetlilerinizin numaralarını , davetiye bilgilerinizi , tören yeri bilginizi ve cepdavetiye sms'lerin davetlilere hangi gün ve saat diliminde davetlilerinize ulaşmasını bize belirtirsiniz , biz de davetlilerinize o gün ve saatte gelen kişinin "Evleniyoruz" olarak yazdığı davetiye bilgilerinizi içeren web linkini kısa mesaj atarız , bu sayede töreninizi unutan davetlilerinize hem hatırlatmış hem de bir kez daha davet etmiş olun ve ayrıca onlara ne kadar değer verdiğinizi gösterin ! Bunun yanında "düğünümüze katılacak mısınız ?" anketini gönderen davetlilerinizden ortalama töreninize katılacak kişi sayısını öğrenin..
    Cep davetiye ile farklı davetiye yazı örnekleri ve davetiye modelleri ile ucuz fiyatlara değişik bir düğün davetiyesi oluşturabilir , davetlilerinizle SMS aracılığı ile paylaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cep davetiye nedir ve nasıl çalışır ? Davetiye modelleri galerimizden düğün davetiyesi modelinizi seçtikten sonra davetlilerinizin numaralarını , davetiye bilgilerinizi , tören yeri bilginizi ve cepdavetiye sms'lerin davetlilere hangi gün ve saat diliminde davetlilerinize ulaşmasını bize belirtirsiniz , biz de davetlilerinize o gün ve saatte gelen kişinin "Evleniyoruz" olarak yazdığı davetiye bilgilerinizi içeren web linkini kısa mesaj atarız , bu sayede töreninizi unutan davetlilerinize hem hatırlatmış hem de bir kez daha davet etmiş olun ve ayrıca onlara ne kadar değer verdiğinizi gösterin ! Bunun yanında "düğünümüze katılacak mısınız ?" anketini gönderen davetlilerinizden ortalama töreninize katılacak kişi sayısını öğrenin..
      Cep davetiye ile farklı davetiye yazı örnekleri ve davetiye modelleri ile ucuz fiyatlara değişik bir düğün davetiyesi oluşturabilir , davetlilerinizle SMS aracılığı ile paylaşabilirsiniz.

      Sil