5 Mart 2013 Salı

Dans Edelimmmmm!!!


Bence düğünlerde en sıkıntılı durum ilk dans için şarkı seçmek. Her şeyi birileri hallediyor bir şekilde. Önünüze seçenekler sunuluyor, siz seçiyorsunuz. Ama ilk dans şarkısında seçenekler nedense sayılamayacak kadar fazla oluyor. Ve kendinizi bir çıkmazın içerisinde buluveriyorsunuz. "Bu güzel, buda güzel, buda olabilir, aaa bu neden olmasın." ve sonunda çıldırmanın eşiği.
Şarkıyı siz seçmezseniz de bir adet "Ferhat Göçer" yada "Kutsi" ile karşılanabiliyorsunuz. Ferhat Göçer'i ve Kutsi'yi sevmediğimden değil, aman yanlış anlaşılmasın, ama daha orjinal bir şarkıyla yapmak isterim ilk dansımı, bilmem siz ne düşünürsünüz?
Ben ilk dans şarkısı nedeni ile defalarca saçımı yolma noktasına geldiğimi bilirim. En yakın arkadaşlarımın bir çoğu evlendiği ve ben hepsini evlendirme misyonunu üstlendiğim için her konu ile yakinen ilgilenme fırsatım oldu. Gelinlikleri, ayakkabıları, saç modelleri, çiçekleri, müzikleri....
Ve inanın en zoru müzik kısmıydı. Sıradan olmasın istiyorsunuz, ama o kadar insanın dikkatini de toplamasınız, alakasız bir şarkıda olmamalı. Sizin çok hoşunuza gider, ortam kaldırmayabilir. Aylarca, günlerce müzik dinlediğimi bilirim. Ve sonuç kötünün iyisi oldu her defasında. Çünkü bir türlü işin içinden çıkamıyorsunuz.
Bu yüzden ben işinizi kolaylaştırmak adına sizlere bir kaç seçenek sunacağım.
Hepsi özenle seçilmiş olacak. Çözüm olmasa da, çözüm için bir adım atmanızı sağlayabilirim umudu ile ilk şarkınızı gönderiyorum :)
Bitanemin benim için seçtiği, benimde bayıldığım bir şarkı;


Ben ve dostlarım hayatınızı kolaştırmak için hizmetinizdeyiz efenim :)

3 yorum:

  1. Benim de en en en sevdiğim şarkılardan biri :) kesinlikle bir ilk dans şarkısı!

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Rapsi ;) Seni seviyorummmm :))

    YanıtlaSil
  3. Bende seni seviyorum kuzuuum :)

    YanıtlaSil